Salam Perkenalan

Assalamualaikum,Selamat Datang dan terima kasih kerana surf kat blog saya... kat sini kita boleh berkongsi apa2 aje... tak kiralah apa2 bidang...agama, politik, sosial dan apa2 aje... bisnes pun ok gak... maklumlah nak tambah pendapatan. kalau nak sumbangkan apa2 bahan silakan..
Anda boleh juga berforum kat

http://azizul.x.am/

Monday, May 17, 2010

Hadiah Buat Menantu

Seeorang perempuan mempunyai 3 orang anak gadis,kesemuanya telah berkahwin.Suatu hari perempuan tua itu ingin menguji kesemua menantu lelakinya.Beliau mengajak menantu lelakinya yang pertama bersiar-siar berjalan ditepi pantai.

Dengan sengajanya perempuan tua itu jatuh kedalam air dan berpura2 lemas.Dengan beraninya menantu lelakinya terjun kedalam air itu menyelamatkan mak mertuanya.

Keesokkan paginya, menantunya mendapati sebuah peugeot parking dihadapan pintunya serta tertera mesej yg berbunyi......


Beberapa hari kemudian,beliau mengajak menantunya yg ke-2 bersiar-siar di pantai.Dengan sengajanya dia jatuh kedalam air dan berpura2 lemas.Dengan beraninya menantu lelaki yg ke-2 itu terjun kedalam air untuk menyelamatkan beliau seperti yg pertama.

pagi berikutnya,menantunya yg ke-2 turut mendapati sebuah kereta baru parking dihadapan pintu dengan mesej yg tertera seperti berikut........Dan tibalah giliran yg ke-3.Perempuan tua itu melakukan muslihat yg sama kali ini.Semasa perempuan tua itu lemas,menantunya tidak sedikitpun bergerak seperti memikirkan sesuatu....Akhirnya perempuan tua itu dijumpai mati kelemasan...

Pada pagi berikutnya,menantunya yg ke-3 turut mendapati sebuah kereta parking dihadapan rumahnya sambil tertera mesej.........No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...