Salam Perkenalan

Assalamualaikum,Selamat Datang dan terima kasih kerana surf kat blog saya... kat sini kita boleh berkongsi apa2 aje... tak kiralah apa2 bidang...agama, politik, sosial dan apa2 aje... bisnes pun ok gak... maklumlah nak tambah pendapatan. kalau nak sumbangkan apa2 bahan silakan..
Anda boleh juga berforum kat

http://azizul.x.am/

Monday, January 24, 2011

LTDL 2011 @ Kepala Batas, Pulau Pinang...





















Friday, January 7, 2011

Info Minda 7 Januari

Soal - Jawab Agama

Hanya RM 30.00 Aje...

Kaedah Buang Sial...

Dialog Kota Raya 7 Januari

Edar Dadah Dekat Surau...

DVD haram...

Harian Metro Hari Ini 7 Januari

Tuesday, January 4, 2011

Hari Pertama & Kedua Anakku Di SRKJ (C) Pei Yu, Kepala Batas


** Klik gambar untuk besarkan imej...

Farzana duduk dibarisan belakang sekali...







Aqilah ber'posing' di sekolah kakaknya...


Didewan sekolah...


Qistina pun ikut serta...




Ayu melihat Farzana menjalani orentasi...



Taklimat di kantin sekolah...



Waktu Rehat 9.40 a.m  - 10.00 a.m...



Monday, January 3, 2011

Shaolin soccer benar benar berlaku ...







ini bukan tipu...ini memang benar benar berlaku...kat wilawah china memang ada team shaolin yg tgh train utk build up satu team and akan kenalkan dunia satu seni baru dalam bola sepak....mungkin lepas ni kita akan tgk lebih banyak implement seni pertahankan diri dalam bola sepak seperti silat..kungfu..muay thai...dan macam macam lagi yg kita tau kebanyakkan nye berasal dari benua asia...meybe ini adalah satu cara asia untuk menguasai dunia bola sepak di masa akan datang since orang asia memang takkan boleh main secara europe....ajaib 


** Terima kasih  barney_jahatt  http://www.harimaumalaya.com/forum/index.php?/topic/4014-shaolin-soccer-benar-benar-berlaku/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...